PARKLAANKERK

Ontmoetingsplaats voor bezinning en inspiratie

Welkom op de site van de Parklaankerk Driebergen

Tijdens de strenge lock down die in elk geval tot 19 januari geldt zijn er geen vieringen in de Parklaankerk. Dit geldt ook voor de Kerstdagen.

Kerstviering via YouTube (vanaf 25 december 10:15),
klik hier om deze te bekijken & beluisteren.

Naar aanleiding van de verscherping van de maatregelen om het coronavirus in te dammen heeft het bestuur van de Parklaankerk moeten besluiten om alle bijeenkomsten van onze geloofsgemeenschap tot 19 januari af te gelasten, uitgezonderd begrafenissen. Het bestuur vindt het niet gepast om als Parklaankerk een uitzonderingspositie in te nemen, in contrast met alle beperkingen die gelden voor andere groepsbijeenkomsten en met andere maatregelen die het sociaal verkeer minimaliseren. Dat zou een verkeerd signaal zijn voor de buurt en het dorp, voor de mensen in de zorg en voor iedereen die Kerstmis anders dan gewenst moet vieren. Ook de vieringen op Eerste Kerstdag - er waren zelfs twee vieringen in voorbereiding - kunnen helaas niet doorgaan.