Filmhuis Parklaan

Filmhuis Parklaan is het gezellige kleinschalige filmhuis van Driebergen. Voor een avondje uit, dichtbij huis, met aansprekende, aangrijpende of prikkelende films. Het team vrijwilligers bestaat uit: Neeltje Schravesande, Katka Kolman, Jeanette van Ulden, Nico Kamphorst, en Maarten Putz, Bob Templelman. Wij proberen een zo gevarieerd mogelijk aanbod te programmeren.

Naast een aanbod van goede films op groot scherm vinden wij ontmoeting een belangrijk onderdeel van de avond. Wij nodigen u dan ook uit om na de film met elkaar en met ons met een glas wijn of een sapje nog wat na te praten. Wij doen dit in sfeer in ons eigen filmhuis.

Gezien de gemiddelde opkomst is vooraf reserveren niet nodig. Wij hanteren het principe 'vol is vol'. U komt, koopt ter plekke een kaartje aan de bar en vindt een zitplaats. De stoelen zitten voor sommigen nog lekkerder met een kussentje, dat u kunt vinden in de kist bij de kapstok.

Onze pluspunten: groot filmdoek, ontspannen, informele sfeer, lage entreeprijs van 6 euro per kaartje en het napraten met een lekker glaasje van het een of ander!

Wilt u zelf het gevarieerde aanbod bekijken om zo uw eigen keuze te bepalen? Gaat u dan naar de website: www.filmhuisparklaan.nl