Catering

catering

Om het plezier van uw bijeenkomst in de Parklaan te ondersteunen, kan gebruik worden gemaakt van Restaurant Groenland, gelegen op slechts 100 meter afstand.

Dit restaurant staat voor een bedrijfsvoering dat duurzaamheid, milieubewustzijn, educatie, modern en ‘natuurlijk lekker’ combineert. Groenland kiest niet alleen voor seizoensgebonden producten van biologische kwaliteit maar denkt ook aan het gebruik van duurzame materialen in het restaurant. Zo zijn de vloeren en tafels van bamboe, een snel teruggroeiend, natuurlijk materiaal. Het uitgangspunt voor zowel de voor- als hoofdgerechten is een keuze uit een vegetarisch- vis- of vleesgerecht. Als dessert is er keuze uit twee zoete desserts of onze biologische kazen.

Mogelijkheden

'Voor en na de trouwplechtigheid verzorgen wij (in de kerk) de koffie, thee e.d. en de toast op het bruidspaar. Om uw bijeenkomst op de 'locatie Parklaan' nog meer te veraangenamen kan gebruik worden gemaakt van ons restaurant. Ook zijn er diverse vormen van catering. De lunch kunnen wij voor u ook op deze locatie verzorgen; natuurlijk kunt u deze ook in ons restaurant gebruiken. Ook het diner organiseren wij graag op de locatie van uw voorkeur. '

Eigenaar en gastheer Niels Oosthoek of een van zijn medewerkers kan u nader informeren.

Bel: 0343-518637 of stuur een e-mail: info@restaurantgroenland.nl.