Stilte-ontmoeting

stilte-ontmoeting

Zo verschillend als we zijn, delen we met elkaar een verlangen naar verbondenheid met de wereld van het Licht. Mystieke 'kennis', soms verborgen in sprookjes, gedichten en muziek raakt ons in een diepe laag van ons wezen . Ze vraagt ons aanwezig te zijn met ons hart.

Tijdens onze maandelijkse ontmoetingen willen we ons hiervoor open stellen. Tekst en muziek nodigen ons uit om naar binnen te keren. Iedere eerste donderdag van de maand komen we bij elkaar in de Parklaankerk. Vanaf 13.45 u kunt u binnenlopen. De kring met stoelen staat klaar en nodigt uit om u alvast te openen voor de verstilling. Een ontspanningsoefening, een korte tekst en een muziekfragment leiden ons de stilte in. Hierin geven we gedurende 15 minuten ruimte aan wat in ons is, ieder op eigen wijze. Door onze gezamenlijke gerichtheid verdiept zich de stilte, die bezegeld wordt met een zegenwens. Mensen van binnen en buiten de Parklaangemeenschap zijn hierbij van harte uitgenodigd. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Tijd: 14.00 – 14.45 u

Kosten: geen (bij de uitgang staat een schaal voor vrijwillige bijdragen)

Data 2019: 3 oktober, 7 november.

Data 2020: 2 januari, 6 februari, 5 maart, 2 april en 7 mei.

Informatie: Minny van Oortmerssen, verstilling@live.nl, 0343-515868